Kokoustilat

Suvituulessa on kokoustiloja pienille ja suurille ryhmille.

Liikuntasali on muutettavissa 360-paikkaiseksi kokoustilaksi koulutuksiin ja juhliin. Salissa on myös mahdollisuus käyttää esiintymiskoroketta.

Koulutuksiin, seminaareihin ja juhlatilaisuuksiin soveltuva Suvituulisali on 115-paikkainen. Se voidaan yhdistää takaosan liukuovet avaamalla ravintolasaliin.

Suvituulesta löytyy myös kaksi noin 10-15 paikkaista kokoustilaa Satava ja Friskala.

Lähes kaikissa kokoustiloissa on käytössä ajanmukainen av-välineistö.

Ravintolapalvelut

Ravintola Suvituuli on avoinna kaikille. Lounas sisältää lämpimän pääruuan lisäksi runsaan salaatti- ja leipäpöydän, ruokajuoman. Tarjolla on myös keittolounasta. Lounasta tarjolla arkisin klo 10.30-13.30. Lounaalta löytyy aina kasvisvaihtoehto, ja kaikki ruoka on laktoositonta.

Katso lounaslista

Tilavuokrauksen yhteyteen voit tilata ravintolastamme tarjoilut. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous: p. 044 493 4662 tai keittio@suvituulitalo.fi
Tilavuokratiedustelut: suvituuli@suvituulitalo.fi

Liikuntamahdollisuudet

Suvituulen liikuntasalissa on kentät koripallon, lentopallon, sulkapallon, boccian, salibandyn ja sisäcurlingin pelaamiseen. Talosta voi vuokrata kävelysauvoja ja frisbeegolf-välineitä.

Talon välittömässä läheisyydessä on palloilukenttä ja 9-reikäinen frisbeegolf-rata. Lähistöltä löytyy myös Friskalanlahden luontoreitti ja lintutorni sekä muita kävely- ja ulkoilureittejä. Esteettömälle Ekvallan uimarannalle on matkaa vain 1,3 km.

Hirvensalossa on useita ratsastustalleja ja suunnistusalueita sekä valaistu kuntoilurata, joka talvikaudella kunnostetaan sääolosuhteiden salliessa hiihtoladuksi. Hirvensalon laskettelumäessä voi harrastaa myös rinneautoilua. Golfia voi pelata jokamiehen golfradalla tai Harjattulan golfkentällä.

Suvituulesta on pyörätie Turun keskustaan.

www.ratsutallifriskala.fi
www.hirvensalongolf.fi
www.harjattulagolf.fi

Saunaosasto

Suvituulessa on sauna, puku- ja pesutilat miehille ja naisille sekä yhteinen höyrysauna.

Suvituulen 15 metrin pituisen altaan vesi on 32-asteista ja soveltuu hyvin niin vesijumppaan (10–15 hengen ryhmä) kuin vauvauintiinkin.