Kokoustilat

Suvituulessa on kokoustiloja pienille ja suurille ryhmille.

Liikuntasali on muutettavissa 360-paikkaiseksi kokoustilaksi koulutuksiin ja juhliin. Salissa on myös mahdollisuus käyttää esiintymiskoroketta.

Koulutuksiin, seminaareihin ja juhlatilaisuuksiin soveltuva Suvituulisali on 115-paikkainen. Se voidaan yhdistää takaosan liukuovet avaamalla ravintolasaliin.

Suvituulesta löytyy myös kaksi noin 10-15 paikkaista kokoustilaa Satava ja Friskala. Kokouksia voi pitää myös allasosaston yhteydessä olevassa kokoustila Haarlassa (10 henkeä).

Lähes kaikissa kokoustiloissa on käytössä ajanmukainen av-välineistö.

Majoitus

Talossa on 18 viihtyisää huonetta. Huoneissa ja koko talossa voi liikkua esteettömästi pyörätuolilla. Huoneiden koot vaihtelevat yhden hengen huoneista viiden hengen huoneeseen. Huoneissa on tv ja wc/suihku. Huoneeseen saa myös vauvojen hoitoalustan ja matkasängyn. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Yhteiskäytössä olevassa majoitusaulassa on pienkeittiö, josta löytyy kahvinkeitin, jääkaappi ja mikroaaltouuni. Talossa on myös mahdollisuus pyykinpesuun ja -kuivatukseen.

Kiinteistössä on langaton verkko vierailijoille sekä asiakastietokone yhteiskäytössä.

 

Ravintolapalvelut

Kahvila Lasisydämessä on tarjolla lounas arkisin kello 11–13, hintaan 9,00 €. KATSO RUOKALISTA

Tilaa kevät- ja kesäjuhliin!

Tilaa jouluksi!

Lounas sisältää lämpimän pääruuan lisäksi runsaan salaatti- ja leipäpöydän, ruokajuoman sekä kahvin tai jälkiruoan. Tarjolla on myös kevyt keitto- tai salaattivaihtoehto, hinta 6,90 €.

Leivomme kaikki ruoka- ja kahvileipämme itse ja niitä saa ostaa myös kotiin. Meiltä saat myös kätevästi lounaan mukaan. Tilauksesta valmistamme myös täyte-ja voileipäkakut sekä muut herkut.

Kahvila Lasisydän palvelee myös juhlatilaisuuksissa. Ravintolassa on paikkoja noin neljällekymmenelle. Tilaa on mahdollisuus laajentaa 150 henkilölle. Juhlapalvelu toimii tilauksesta sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Kahvila Lasisydän, p. 02 2138 509, sähköposti: kahvilalasisydan@gmail.com

 

Liikuntamahdollisuudet

Suvituulen liikuntasalissa on kentät koripallon, lentopallon, sulkapallon, boccian, salibandyn ja sisäcurlingin pelaamiseen. Talosta voi vuokrata kävelysauvoja ja frisbeegolf-välineitä.

Talon välittömässä läheisyydessä on palloilukenttä ja 9-reikäinen frisbeegolf-rata. Lähistöltä löytyy myös Friskalanlahden luontoreitti ja lintutorni sekä muita kävely- ja ulkoilureittejä. Esteettömälle Ekvallan uimarannalle on matkaa vain 1,3 km.

Hirvensalossa on useita ratsastustalleja ja suunnistusalueita sekä valaistu kuntoilurata, joka talvikaudella kunnostetaan sääolosuhteiden salliessa hiihtoladuksi. Hirvensalon laskettelumäessä voi harrastaa myös rinneautoilua. Golfia voi pelata jokamiehen golfradalla tai Harjattulan golfkentällä.

Suvituulesta on pyörätie Turun keskustaan.

www.ratsutallifriskala.fi
www.hirvensalongolf.fi
www.harjattulagolf.fi

Saunaosasto

Suvituulessa on sauna, puku- ja pesutilat miehille ja naisille sekä yhteinen höyrysauna.

Suvituulen 15 metrin pituisen altaan vesi on 32-asteista ja soveltuu hyvin niin vesijumppaan (10–15 hengen ryhmä) kuin vauvauintiinkin.