Tiloja juhlaan ja arkeen

Kokoustilat

Suvituulessa on kokoustiloja pienille ja suurille ryhmille.

Liikuntasali on muutettavissa 360-paikkaiseksi kokoustilaksi koulutuksiin ja juhliin. Salissa on myös mahdollisuus käyttää esiintymiskoroketta.

Koulutuksiin, seminaareihin ja juhlatilaisuuksiin soveltuva Suvituulisali on 115-paikkainen. Se voidaan yhdistää takaosan liukuovet avaamalla ravintolasaliin.

Suvituulesta löytyy myös kaksi noin 10-15 paikkaista kokoustilaa Satava ja Friskala.

Lähes kaikissa kokoustiloissa on käytössä ajanmukainen av-välineistö.

Ravintolapalvelut

 

Lounas sisältää lämpimän pääruuan lisäksi runsaan salaatti- ja leipäpöydän, ruokajuoman. Tarjolla on myös keittolounasta.

Ravintola palvelee myös juhlatilaisuuksissa. Ravintolassa on paikkoja noin neljällekymmenelle. Tilaa on mahdollisuus laajentaa 150 henkilölle. Juhlapalvelu toimii tilauksesta sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Arvin Pito ja Lounas  avoinna klo 7-15 Puhelin 040 701 6626.
Lisätietoja Arvin Pito ja Lounas Facebook

 

 

 

Liikuntamahdollisuudet

Suvituulen liikuntasalissa on kentät koripallon, lentopallon, sulkapallon, boccian, salibandyn ja sisäcurlingin pelaamiseen. Talosta voi vuokrata kävelysauvoja ja frisbeegolf-välineitä.

Talon välittömässä läheisyydessä on palloilukenttä ja 9-reikäinen frisbeegolf-rata. Lähistöltä löytyy myös Friskalanlahden luontoreitti ja lintutorni sekä muita kävely- ja ulkoilureittejä. Esteettömälle Ekvallan uimarannalle on matkaa vain 1,3 km.

Hirvensalossa on useita ratsastustalleja ja suunnistusalueita sekä valaistu kuntoilurata, joka talvikaudella kunnostetaan sääolosuhteiden salliessa hiihtoladuksi. Hirvensalon laskettelumäessä voi harrastaa myös rinneautoilua. Golfia voi pelata jokamiehen golfradalla tai Harjattulan golfkentällä.

Suvituulesta on pyörätie Turun keskustaan.

www.ratsutallifriskala.fi
www.hirvensalongolf.fi
www.harjattulagolf.fi

Saunaosasto

Suvituulessa on sauna, puku- ja pesutilat miehille ja naisille sekä yhteinen höyrysauna.

Suvituulen 15 metrin pituisen altaan vesi on 32-asteista ja soveltuu hyvin niin vesijumppaan (10–15 hengen ryhmä) kuin vauvauintiinkin.